Wijnpakketten & wijnkistjes als cadeau

Dankzij ons enorme assortiment hebben wij de mogelijkheid om een brede waaier van wijndozen en wijnkisten aan te bieden met een verrassende en originele inhoud. Ideaal als geschenk voor wijnliefhebbers.

Ruim aanbod wijnkistjes en -pakketten

Dewit Wines biedt een zeer ruim aanbod aan diverse vooraf samengestelde wijnkistjes en wijnpakketten. Een pakket samengesteld uit 2 of 3 flessen wijn, of een champagnefles met bijhorende glazen? We hebben het allemaal!

Geen tijd om langs te komen in onze winkel? Geen probleem! Een ruim deel uit ons aanbod kan u online bekijken en vervolgens kan u uw wijnpakket online bestellen. Snel & eenvoudig! Wij bezorgen de wijndoos naar keuze bij u thuis of u kan ervoor kiezen het wijnpakket te versturen naar een ander adres. Wij garanderen dat uw wijngeschenk in perfect conditie aankomt op de gekozen bestemming.

Hieronder een kleine greep uit ons aanbod:

Een eigen wijnpakket samenstellen

Indien u tussen de combinaties die wij voorstellen toch uw keuze niet vindt, dan kan u steeds uw eigen pakket samenstellen. U kiest zelf de verpakking en de gewenste wijnen of champagnes en wij zorgen voor een mooi samengesteld wijnpakket.

Geen idee waar te beginnen? Geef ons dan uw wensen door via onderstaand formulier en wij adviseren u graag bij het samenstellen van het perfecte wijnpakket. Wijnpakketten kunnen uiteraard ook steeds in onze winkel gekocht en samengesteld worden.

Heeft u een eigen bedrijf en wenst u uw klanten een relatiegeschenk aan te bieden dan helpen wij u hier ook graag mee verder. Bekijk hier de mogelijkheden voor relatiegeschenken met wijn.

Vraag ons om advies voor het samenstellen van het ideale wijnpakket