Home

AFGELAST

Beste Wijnliefhebber,

Naar aanleiding van de verregaande maatregelen genomen door de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn we spijtig genoeg genoodzaakt om onze opendeurdagen af te gelasten. Wij zorgen er echter wel voor dat u kan genieten van onze promoties. In de link hieronder vindt u de lijst met wijnen in promotie. Deze promoties zijn geldig van 17 maart tot en met 15 April 2020. U kan uw bestelling plaatsen via orders@dewitwines.be of via 02/688 27 88(*).-

Lees meer...

Daar deze omstandigheden uitzonderlijk zijn, vragen ze ook om bijzondere oplossingen. Klanten die voor een minimumbedrag van 300€ bestellen kunnen deze bestelling uitzonderlijk thuis geleverd krijgen zonder meerkost. Bestellingen onder 300€ kunnen afgehaald worden in onze winkel op vrijdag & zaterdag tussen 10 en 17uur, doorlopend. Gelieve hiervoor bij het plaatsen van uw bestelling steeds een telefoonnummer door te geven, zodat wij u kunnen contacteren om een levermoment af te spreken. De bestelling wordt maar 1 keer kosteloos aangeboden. 

Wij hopen dat deze situatie zich snel weer normaliseert en wensen jullie en al uw naasten een goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Het Dewit Wines Team

(*)Enkel tijdens onze kantooruren van 8uur tot 12u30 en van 13u30 tot 18uur.

Promolijst

Beste Klanten,

Wij hebben net van de Vlaamse overheid vernomen dat onze winkel toch geopend mag zijn. Wij zullen open zijn doorlopend op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17uur. 

Nieuw in assortiment

Maison Colmant

“Cap Classique”

van topkwaliteit

Meer info

Trail of Discovery
Wijnabonnement

Ontvang 6X per jaar een uniek proefpakket!

Laatste Kans

Drie generaties ervaring & kennis

500.000 flessen op voorraad

Voor 12u besteld, binnen 2-4 werkdagen in huis

Gratis retourneren binnen de 7 dagen

In de kijker

Silent Pool Gin

Intricately Realised/