Cadeaux vins

Bent u op zoek naar een cadeau voor een wijnliefhebber, wenst u een fles wijn cadeau te geven als bedanking, wat de reden ook is, wij helpen u graag. Van enkel de wijnverpakking tot wijnpakketten of zelfs een wijnabonnement. Te moeilijk om te kiezen? Dan kan je zelfs nog voor een wijn cadeaubon gaan. U hoort het, bij Dewit Wines vindt u ongetwijfeld het perfecte wijncadeau, voor iedere smaak en elk budget.

Diverse cadeau’s voor wijnliefhebbers

Wij bieden diverse mogelijkheden van wijncadeau’s waarmee je een wijnliefhebber plezier kan doen, voor ieders budget en voorkeur.

Bekijk ons ruim assortiment geschenkdozen met wijn, wijnpakketten en wijnkistjes. Bestel eenvoudig online of kom ons assortiment bekijken in de winkel.
Van kartonnen wijndozen tot houten wijnkistjes. Kies de verpakking voor jouw wijngeschenk hier.
Weet je niet meteen welke wijn je cadeau wil doen? Geef dan gewoon een cadeaubon! Heel gemakkelijk en altijd goed gekozen.
Hét ideale cadeau voor wijnliefhebbers en een garantie op nieuwe ontdekkingen: 6 maal per jaar een door ons samengesteld wijnpakket bij u thuis.
Een gepersonaliseerde fles wijn is het perfecte geschenk voor uw zakelijke relatie. 

Een wijngeschenk laten bezorgen

Een fles wijn cadeau geven is plezier schenken en daar draait het toch allemaal om. Daarom willen we het ook voor de schenker zo eenvoudig mogelijk maken. Maak uw keuze uit ons ruim wijnaanbod online of in de winkel, kies uw geschenkverpakking en laat de fles wijn bezorgen bij u thuis of rechtstreeks bij de jarige. Levering is mogelijk in heel België.

Laat ons ook weten of we uw wijngeschenk moeten voorzien van een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Dat maakt uw wijngeschenk nog unieker!

Wijngeschenken worden steeds binnen een beperkte termijn (2 à 4 dagen) en met de grootste zorg op het adres naar keuze geleverd.

Een wijngeschenk is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

* Wijn als Valentijngeschenk

14 februari… de dag om uw geliefde nog wat extra in de watten te leggen. Verras uw vriend(in)/echtgenoot(e) met een fles champagne of heerlijke fles wijn aan huis geleverd. Handig, lekker & altijd een goede keuze. Als dat geen geslaagd valentijnscadeau is. Wees er wel tijdig bij! Te laat om te leveren? Kom dan snel even langs in onze winkel. Wij hebben steeds een zeer ruim aanbod op stock!

* Wijn voor moederdag of vaderdag

Op moederdag is het weer de moment om uw moeder in de bloemetjes te zetten. Kan ze wel genieten van een goed glas wijn, waarom dan geen heerlijke wijn cadeau geven? Ons assortiment wijnen is zodanig ruim dat we gegarandeerd de perfecte wijn in huis hebben: droog, zoet of zelfs fruitig. Laat ons weten welke smaak uw mama verkiest en wij helpen graag mee kiezen.

Ook voor vaderdag doe je met een fles wijn niets mis. Toch liever iets straffer? Bekijk dan ook even ons assortiment spirits.

* Wijn als verjaardagsgeschenk

Elke dag zijn er duizenden mensen jarig, waarom verras je de jarige niet met een heerlijke wijn of champagne. Een verjaardag gaat vaak gepaard met lekker eten, waarbij natuurlijk een gepast drankje hoort. Nog op zoek naar een leuk cadeau? U vindt het ongetwijfeld bij Dewit Wines!

* Wijn als kerstgeschenk

Wij blikken hierbij al even vooruit op de mooiste periode van het jaar. Kerst is traditioneel de periode lekker eten, een heerlijke wijn of champagne en uiteraard… cadeautjes. Nog op zoek naar een leuk cadeau? Een kerstpakket met wijn of champagne past onder elke kerstboom. Uw wijn kerstgeschenk wordt met de grootste zorg verwerkt en geleverd op het adres van uw keuze.

Omdat de kerstperiode zeer druk is en de kerstman ons niet kan helpen, vragen wij wel om bij online aankopen rekening te houden met maximum vier dagen leveringstermijn rond Kerst.

Bezorg ons uw wensen

Nog vragen, opmerkingen of advies nodig voor het geschikte wijncadeau? Contacteer ons vrijblijvend!