Cadeaux relationnels

Bent u nog op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor Kerst, verjaardag of andere gelegenheden? Wat dacht u van wijn als relatiegeschenk?

Sinds 1978 is Wijnen Dewit NV een huis van vertrouwen als het gaat over een goede fles wijn. Met een zeer uitgebreid gamma wijnen en een ruime voorraad (+/- 500.000 flessen), hebben wij de mogelijkheid om ieders wensen te vervullen. Onze wijnen worden zorgvuldig uitgekozen, zowel op kwaliteit als op prijs. Zodanig dat u de beste wijnen krijgt tegen de goedkoopst mogelijke prijs.

Wijnpakketten en wijnkistjes, gepersonaliseerde wijnfles als relatiegeschenk, proefpakketten of zelf een wijnabonnement. Voor wijn relatiegeschenken bent u bij Wijnen Dewit aan het perfecte adres!

Een gepersonaliseerde wijnfles: wijnetiket met eigen logo

Een relatiegeschenk wijn komt nog krachtiger en professioneler over wanneer het gaat over een gepersonaliseerde wijnfles. U kan dus niet alleen de fles wijn vrij kiezen maar ook het etiket van de wijnfles personaliseren met uw eigen bedrijfslogo of boodschap. Zo worden uw klanten er ook voortdurend aan herinnerd van wie ze het relatiegeschenk gekregen hebben: bij het ontvangen van de gepersonaliseerde wijnfles, bij het wegleggen in de wijnkelder en uiteindelijk ook bij het opdrinken.

De wijnflessen worden gepersonaliseerd, met uw eigen logo door middel van labels. U bezorgt ons uw logo en wensen (aantal flessen, wijnkeuze,…) en vervolgens gaan wij het persoonlijk wijnetiket maken en bedrukken. Dit gebeurt in ons eigen atelier, zo zijn we zeker van een perfecte afhandeling en goede kwaliteit.

Het personaliseren van de wijn voor relatiegeschenken is noodzakelijk, het zorgt ervoor dat de aankoop van wijn 100% fiscaal aftrekbaar is. Zelfs al is de kostprijs 12,5 euro of meer.

Dewit Wines, uw partner voor relatiegeschenken

Als bedrijf bespaar je heel wat tijd door samen te werken met een vast partner voor het aanleveren van uw relatiegeschenken. Nog enkele voordelen op een rijtje:

  • U hoeft niet vlug iemand achter een geschenk te sturen, geef ons een belletje of bestel eenvoudig online.
  • Uw relatiegeschenk geleverd waar u wenst (uw bedrijf of rechtstreeks bij de klant?) en wanneer u wenst. (Let op, bestel wel tijdig!)
  • U kan uw geschenk eenvoudig personaliseren. Bezorg ons uw naamkaartjes, privé nota’s of mededelingen en wij voorzien uw relatiegeschenk van de gewenste personalisatie.
  • Eigen verpakking gebruiken? Dat kan! Bezorg ons de verpakking in uw huisstijl en wij pakken uw wijngeschenk zorgvuldig voor u in.
  • Speciale verzoeken? Grote volumes? Bezorg ons uw plannen en wensen en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Praktische info 

Leveringstermijn

Het aanmaken van de labels duurt ongeveer 1 week, het eventueel inpakken duurt minimaal 2 weken.

Kostprijs gepersonaliseerde wijnfles

Wijnen volgens onze catalogus.
Aanmaak film: 75 euro excl. BTW
Label/fles: 0,50 euro excl. BTW

De totale prijs voor uw wijn relatiegeschenk hangt natuurlijk af van het aantal flessen, de gekozen wijn, de gewenste verpakking,… Contacteer ons voor meer info!

Meer informatie of een concrete offerte?

Aarzel niet om ons vrijblijvend uw vragen of specifieke wensen door te geven via onderstaand formulier!